środa, 26 czerwca 2013

Miesiąc od otwarcia minął :)

Ach! Ten czas tak szybko leci! Minął już ponad miesiąc od momentu otwarcia naszej restauracyjki dla pierwszych gości. A pracy nam nie brakowało, do tego stopnia, że nie było chwili na przygotowanie relacji z otwarcia ;) W tym momencie możemy pochwalić się pierwszymi zdjęciami z działającej już restauracji - nabieramy coraz więcej doświadczenia w prowadzeniu restauracji i prowadzeniu firmy. Powoli organizacyjnie wracamy "do życia". Lada chwila zaczniemy dzielić się nie tylko smakami kreowanymi w kuchni ale również (ponownie) przepisami na te pyszności na blogu.
Mamy nadzieję, że macie miłe wspomnienia ze spotkań z nami! Cieszymy się z każdej opinii, wierzymy, że pomagają nam usprawniać pracę. Dziękujemy wszystkim tym, którzy przekazywali nam swoje pochwały i cenne uwagi :)
Jesteście ciekawi jak wygląda "W te pędy" ?
Zerknijcie na zdjęcia i krótki filmik - a jeśli tylko zachęci Was ten widok, zapraszamy do nas !
Wegański sernik jaglano - kokosowy - Był pyszny!
Warsztaty "Dzień dziecka". Zbudowaliśmy recyklingowy dom :)

Roślinki wysiane przez dzieciaki wykiełkowały i rozhulały się na dobre!
Ciasteczka - zdrowe, naturalne, bez polepszaczy i innych chemicznych dodatków. A przede wszystkim smaczne!
Codziennie proponujemy inny zestaw dnia, dwa rodzaje zupy i chleb na zakwasie :)

Młode damy - uczestniczki spotkania Forum Łódzkich Mam.
Młode pokolenie konsekwentnie zdobywa nasze serca :) Dobrej zabawie i kreatywności sprzyja wyposażenie tarasu.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękujemy za komentarz!