tag:blogger.com,1999:blog-4095616831113828413.post1768620436219985792..comments2022-03-27T23:00:56.766-07:00Comments on W te pędy: Coś z niczego a smakuje :)voysahttp://www.blogger.com/profile/05467834401719331220noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4095616831113828413.post-17653107359150094292013-12-11T13:50:09.438-08:002013-12-11T13:50:09.438-08:00Czekałam na odpowiedź bo szkoda mi było tracić prą...Czekałam na odpowiedź bo szkoda mi było tracić prądu/składników :) Zabieram się do roboty:)Gośkahttps://www.blogger.com/profile/14503784656934199004noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4095616831113828413.post-64030119729761739032013-11-19T12:48:52.003-08:002013-11-19T12:48:52.003-08:00Pieczemy :) Nawet z opóźnieniem dwumiesięcznym! Pr...Pieczemy :) Nawet z opóźnieniem dwumiesięcznym! Przepraszam za tak późną odpowiedź!<br />voysahttps://www.blogger.com/profile/05467834401719331220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4095616831113828413.post-46207341196334608362013-11-19T12:47:49.468-08:002013-11-19T12:47:49.468-08:00Przepraszam niezmiernie, miałyśmy małe zawirowanie...Przepraszam niezmiernie, miałyśmy małe zawirowanie w administrowaniu blogiem, stąd problemy. Mamy nadzieję, że wszystko wróciło do normy :)voysahttps://www.blogger.com/profile/05467834401719331220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4095616831113828413.post-6544129910494858982013-11-19T12:45:34.271-08:002013-11-19T12:45:34.271-08:00Pieczone oczywiście :) Z mąkami można eksperymento...Pieczone oczywiście :) Z mąkami można eksperymentować, proponuję piec w 175 stopniach aż się zarumienią. Życzę udanych wypieków !<br />voysahttps://www.blogger.com/profile/05467834401719331220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4095616831113828413.post-52210069327288161982013-09-23T14:09:44.523-07:002013-09-23T14:09:44.523-07:00Pieczemy czy gotujemy na koniec?:)
GosiaPieczemy czy gotujemy na koniec?:)<br /><br />GosiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4095616831113828413.post-54323672957129018352013-09-15T06:47:17.599-07:002013-09-15T06:47:17.599-07:00Wydawało mi się, że napisałam tu parę dni temu kom...Wydawało mi się, że napisałam tu parę dni temu komentarz z pytaniem, ale najwyraźniej coś się nie udało. Czy zamiast śruty można użyć mąki razowej? żytniej 2000? Oraz czy te pierogi są pieczone w piekarniku czy gotowane w wodzie?Solshinehttps://www.blogger.com/profile/15708486298448548019noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4095616831113828413.post-41579859858001994452013-09-08T12:04:11.798-07:002013-09-08T12:04:11.798-07:00Zamiast śruty, które z mąk posiadanych przeze mnie...Zamiast śruty, które z mąk posiadanych przeze mnie nadadzą się - mam żytnią 2000 i 720, a z pszennych chlebową. Poza tym rozumiem, że te pierogi pieczone mają być? W jakiej temp.? Ogromnie mi się spodobały, bo przypominają mi drożdżowe wytrawne buły z nadzieniem, które piekła moja Babcia i Ciocia 30 lat temu w piecu węglowym:)Solshinehttps://www.blogger.com/profile/15708486298448548019noreply@blogger.com